O nama

Centar za strane jezike WELT je moderna škola za učenje stranih jezika. Smešteni u prijatnom ambijentu, okruženi prirodom, stvorili smo savršenu atmosferu za učenje nečeg novog. Iz iskustva smo naučili da je uloga čoveka u savremenom svetu nemoguća bez poznavanja stranih jezika. Zato smo sigurni da ćete iz naše raznovrsne ponude stranih jezika izabrati nešto u čijem učenju ćete uživati. A mi smo tu da Vam to učenje što više olakšamo i budemo podrška pri svakom novom koraku.

Naše grupe su male i imaju od 4 do 8 polaznika. To je idealan broj da se savlada novi jezik. Oduvek se trudimo da se maksimalno posvetimo svakom polazniku, da radimo na njegovom što boljem napredovanju i pomognemo u prevazilaženju bilo kakvih poteškoća na koju naiđe pri učenju, a rezultati učenja vidljivi su već nakon prvog časa. Svaki đak je prioritet – od najmlađeg do najstarijeg, jer najbolja potvrda dobrog i uspešnog rada su zadovoljni polaznici.

Trudimo se da svakoj grupi, tj. polazniku približimo strani jezik, pomognemo mu da ga što lakše savlada i progovori jer je to suština učenja. Zato i baziramo nastavu na modernim metodama učenja gde su polaznici potpuno uključeni u komunikaciju na stranom jeziku već od prvih časova.

Koji god kurs jezika da odaberete, možete očekivati maksimalnu posvećenost, prijatnu radnu atmosferu, najmodernije metode učenja kroz dodatne audio i video segmente i profesore koji zaista vole ono što rade.

Razumimo, da bi i nas razumeli!

RADNO VREME

Ponedeljak – petak od 12:00 do 21:00
Subota - od 10:00 do 12:00