Kursevi nemačkog jezika

A1 - Početni nivo (bez predznanja)
A2 - Početni nivo (sa predznanjem)
B1 - Srednji nivo
B2 - Srednji nivo 2
C1 – viši nivo 1


U današnje vreme, nemački jezik postaje sve više jezik poslovnog sveta, stručne terminologije, ali ga i sve više ljudi uči iz ljubavi. Na našim kursevima smo uspeli da razbijemo stigmu da je nemački grub i nemelodičan jezik. Takođe nemački je jezik jedne od najlepših svetskih književnosti i filozofije. Upoznajte i progovorite jezik velikog Getea, Šilera, Hesea, Kafke i Tomasa Mana, ali i jezik Hajdi Klum, Bastijana Švajnštajgera, grupe Rammstein i Vima Vendersa.
Uz korišćenje savremenih nastavnih sredstava, motivisane predavače i prijatnu i opuštenu radnu atmosferu, brzo i uspešno ćete savladati nemački jezik.
Standardni kursevi obuhvataju rad u grupi (4-8 polaznika). Nastava se odvija dva puta nedeljno po 90 minuta. Grupni rad je idealan za one koji žele da uče u društvu i razmenjuju mišljenje sa drugima na stranom jeziku. Naše iskustvo je pokazalo da takvo učenje daje izvanredne rezultate i da se druženje i učenje među polaznicima nastavlja i van učionice.

Konverzacijski kurs je takođe moguće pohađati kako u grupi tako i individualno. Ovakav vid kursa je usmeren na razgovor na stranom jeziku sa akcentom na što bolje usavršavanje usmene veštine govora i za polaznike sa već stečenim predznanjem predstavlja sjajnu priliku da konačno tečno progovore jezik. Kurs se zasniva na različitim temama iz svakodnevnog života, interesantnim tekstovima i povremenim video sadržajima praćenim živahnim diskusijama.

Kursevi traju dva semestra:

Prvi semestar traje od oktobra do januara.

Drugi semestar traje od februara do juna.

Takođe postoji i mogućnost organizovanja individualne nastave. Ko ne želi rad u grupi i želi da se profesor posveti samo njemu i njegovom znanju i napredovanju, sve to može ostvariti na individualnim časovima. O terminima za časove i o intenzitetu rada se dogovarate sa samim profesorom. Naime, možete odabrate dva varijante: čas od 45 minuta ili dvočas od 90 minuta.

Udžbenici koje koristimo u nastavi nemačkog jezika su izdanja sledećih izdavačkih kuća: Hueber, Klett i Langenscheidt.

RADNO VREME

Ponedeljak – petak od 12:00 do 21:00
Subota - od 10:00 do 12:00